27 februarie – data limită de aplicare la EBEC-2017

Cea mai așteptată competiție inginerească a anului revine cu o nouă ediție!


În perioada 4-5 martie 2017, BEST Chișinău organizează cea de-a 9-a ediție a EBEC – European BEST Engineering Competition, la care sunt așteptați toți cei curioși!
Câteva echipe constituite din studenți ai UTM vor concura la cele două probe – Case Study și Team Design pentru a demonstra tuturor că au ingeniozitatea, creativitatea și determinarea necesară pentru a face față provocării de la etapa regională!
Doritorii de a-și înscrie echipele la competiție o pot face până pe 27 februarie pe http://www.best-chisinau.org/ebec17/

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .