Concursul «Parle-moi science!»

Agenţia Universitară a Francofoniei în Europa Centrală şi Orientală a lansat concursul  « Parle-moi science ! ». Prin acest concurs, AUF îşi propune sa aducă studenții și publicul larg mai aproape de știință, și, în mod special, știința în franceză și de a promova cultura științei în rândul publicului larg.

Ştiinţele tehnice, matematica, medicina, agronomia etc. sunt domenii f captivante și prezente în viața de zi cu zi.

Astfel, prin clipuri video de maximum 3 minute, participanții trebuie să explice un concept științific studiat într-un mod accesibil pentru publicul larg. Conceptul științific ales trebuie să fie prezentat într-un mod foarte simplu, unic, amuzant, inovator.

Cel mai bun video va fi premiat de AUF.

Public eligibil: echipe formate din 3 membri, studenţi (Licenţă, Master) 

Data limită : 6 martie 2017
Premii: 3 mini-iPaduri (câte unul pentru fiecare membru al echipei)

Mai multe detalii la adresa: https://www.auf.org/bureau/bureau-europe-centrale-et-orientale/appels-offre-regionales/concours-parle-moi-science/


 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .