Concurs de admitere la Şcoala Superioară Francofonă pentru Administrare şi Management

Şcoala Superioară Francofonă pentru Administrare şi Management în parteneriat cu Agenţia Universitară a Francofoniei anunţă concursul de admitere la masterat pentru anul universitar 2017/2018.

Studiile se vor desfăşura integral în limba franceză.

Data limita de depunere a dosarului: 2 mai 2017 -> http://esfam.auf.org/fr/Etudier-en-Europe/Etudier-en-Bulgarie/Bulgarie-admission-et-inscription

Lista masteratelor -> http://esfam.auf.org/fr/liste-des-masters-organises-esfam-bulgarie-2017-2018

Pentru a afla mai multe detalii sunteţi invitaţi la reuniunea ce va avea loc la 16 martie 2017, ora 15:00 în cadrul Centrului de Reuşită Universitară al UTM situat la adresa: str. Studenților 9/9 (blocul de studii al FTA), sala 5-513.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .