Burse de Mobilitate pentru Stagiu Profesional în Republica Moldova ale Agenţiei Universitare a Francofoniei

Pentru depunerea dosarului de candidatură trebuie să identificaţi o organizaţie din Republica Moldova (întreprinderi, structuri administrative, ONG-uri, organizaţii internaţionale) care să corespundă cu profilul de studii.

Important: Comunicarea în cadrul stagiului trebuie să fie în limba franceză, iar responsabilul de stagiu să fie francofon.

Dosarul candidatului trebuie să conţină :

– CV actualizat

– Copia carnetului de student

– Proiect de stagiu (maximum o pagina, în franceză)

– o atestare/invitatie din partea organizaţiei-gazdă în care să fie precizată perioada desfăşurării stagiului, semnată de către responsabilul de stagiu.

Studenţii selecţionaţi în urma concursului vor beneficia de o bursă lunară de 100 euro din partea AUF.

Durata stagiului: 1 – 3 luni

Dosarele de candidatură pot fi transmise la adresa electronică : olesea.simion@auf.org

Data limită de depunere a dosarelor: 14 martie 2017, ora 17.00

Contact:

Olesea Simion

Chargée de projet

Antenne de Chisinau, Agence universitaire de la Francophonie

52, rue Vlaicu Parcalab, ULIM, étage 3, b.329

Tél : + 373 22 237535

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .