Concursul Studențesc Internațional „Ingineria Sistemelor Microelectronice – Sergiu Rădăuțanu”

Aplică și participă la Concursul Studențesc Internațional „Ingineria Sistemelor Microelectronice – Sergiu Rădăuțanu”, ediția a VII-a, dedicat aniversării a 50 de ani de la fondarea Facultăţii Calculatoare, Informatică şi Microelectronică.

La concurs pot fi prezentate aplicații din următoarele domenii:

  • electronică
  • circuite programabile
  • dispozitive semiconductoare
  • sisteme și aplicații cu microcontrolere
  • dispozitive biomedicale.

Componența echipelor: 1-3 studenţi.

Doritorii se pot înscrie până în data de 12 mai 2017, la Departamentul Microelectronica și inginerie biomedicală (str. Studenților 9/7, corpul de studii nr. 3, bir. 3-419 sau prin e-mail: diana.dragutan@mib.utm.md), iar cele mai bune lucrări vor fi premiate.

Regulamentul de organizare şi fişa de participare la Concurs pot fi accesate aici

Desfăşurarea concursului: 18-19 mai 2017.

Informaţii suplimentare:

Tel: +373 22 50 99 10, +373 79 46 03 38

e-mail: victor.sontea@mib.utm.md, serghei.railean@mib.utm.md.

Logos
Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .