Mobilitate academică la Universitatea din Petroșani pentru doi studenți ai FEIE

De astăzi, 13 februarie 2017, studenții Cristian GRIGORAȘENCO și Olga ISAC, înscriși la programele de studii din cadrul Departamentului Termoenergetică și Management în Energetică, UTM, încep o frumoasă experiență de pregătire ca viitori specialiști în domeniul energetic. Acest fapt se datorează câștigării de către ei a unor burse de mobilitate la Universitatea din Petroșani, România.

Pe întreaga durată a semestrul de primăvară, ei vor studia la această prestigioasă universitate, acumulând cunoștințe în domeniul Ingineriei Energetice, transmise de profesorii acestei universități.

UTM și, în particular, Departamentul Termoenergetică și Management în Energetică le urează mult succes, dorindu-le ca această frumoasă experiență să fie de bun augur și să contribuie substanțial la dezvoltarea lor în calitate de viitori ingineri energeticieni.

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .