Anatoly SEMENKO, acad. al Academiei Naționale a Ucrainei, va susține o prelegere publică la UTM

În aceste zile, la Institutul de Inginerie Electronică și Nanotehnologii „D. Ghițu” al AȘM se află în vizită prof., dr. în științe tehnice Anatoly SEMENKO, academician al Academiei Naționale a Ucrainei, laureat al Premiului de stat al URSS (1987) – pentru elaborarea sistemului de comunicarea spre satelit „Orizont”, unul dintre creatorii și conducătorii NPO „SATURN” din Kiev (1967).

La propunerea conducerii Institutului de Inginerie Electrică și Nanotehnologii, prof., dr. Anatoly SEMENKO urmează să prezinte o prelegere publică pentru studenții Universității Tehnice a Moldovei pe tema: „Новейшие достижения телекоммуникаций” („Cele mai noi descoperiri în domeniul telecomunicațiilor”).

Lecția este planificată pentru vineri, 10 februarie, ora 11:30, Facultatea Inginerie și Management în Electronică și Telecomunicațiiblocul de studii I, aula 1-205.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .