„Tânărul creator” – concurs de creație pentru elevi

UTM se află în căutarea tinerilor talentați și dornici de a crea lucruri frumoase. Tocmai de aceea organizăm an de an concursul „Tânărul creator”, în cadrul căruia  elevii şcolilor, liceelor şi colegiilor își pot prezenta creațiile în domeniile „Creativitatea tehnică” şi „Creativitatea artistică: arhitectură, design, desen artistic, pictură, sculptură”.

La concurs pot participa elevi ai claselor superioare, individual sau în echipă, reprezentată printr-un delegat împuternicit.

În perioada 13 februarie – 15 aprilie 2017, participanţii vor prezenta Comisiei de Admitere a UTM (mun. Chişinău, str. Studenţilor,9/9, bir.5-P3) lucrările în domeniile nominalizate (aparate, mecanisme, machete, scheme etc.) și descrierea acestora împreună cu o fotografie 3×4 cm a competitorului și scrisoarea de recomandare semnată de directorul instituţiei.

De ce încurajăm tinerii să participe la concurs?

  • pentru că astfel își promovează creațiile și ideile originale;
  • cunosc alți tineri talentați cu care pot face echipă bună în viitor;
  • primesc îndrumare și sfaturi utile de la profesorii UTM;
  • învingătorii beneficiază de facilităţi la înmatriculare (conform prevederilor Regulamentului de admitere).

Colegiul, liceul, şcoala vor scrie o scrisoare de recomandare competitorului (competitorilor) pentru premiul solicitat.

La 5 mai 2017, finaliştii concursului îşi vor prezenta personal lucrările în cadrul Expoziţiei „Creaţia deschide Universul”, desfășurate de UTM.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la 022-92-92-28 sau 022-23-51-85

 

creator-website
Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .