CDSI-UTM: vizită la Universitatea Transilvania din Brașov

În perioada 26-29 ianuarie 2017 o delegație a Universității Tehnice a Moldovei, în frunte cu rectorul, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN, efectuează o vizită de lucru la Universitatea „Transilvania” din Brașov, România, la invitația rectorului-gazdă, prof. univ., dr. ing. Ioan Vasile ABRUDAN.

Programul vizitei include o ședință în deplasare a Consiliului de Dezvoltare Strategică Instituțională (CDSI) al UTM, al cărui președinte este rectorul Universității „Transilvania” din Brașov, prof. univ., dr. ing. Ioan Vasile ABRUDAN, Doctor Honoris Causa al UTM.

De asemenea, vor fi efectuate schimburi de experiență, prezentări ale bunelor practici în educație și cercetare, vizite la partenerii universității brașovene, acțiuni menite să deschidă noi oportunități pentru a dezvolta în continuare noi direcții de colaborare între Universitatea Tehnică a Moldovei și Universitatea „Transilvania” din Brașov.

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .