Oportunități de carieră în cadrul unui nou Târg al locurilor de muncă

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) va desfășura, în perioada 1-5 februarie, Târgul locurilor de muncă în cadrul Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”.

Echipa Centrului Universitar de Informare și Ghidare în Carieră (CEGHID vă îndeamnă să vă alăturați acestui eveniment, care poate fi soluția perfectă pentru a obține locul de muncă dorit. Companiile participante vin cu mai multe oportunități de carieră atât pentru candidaţii cu experienţă profesională, cât și pentru tinerii specialişti. În cadrul evenimentului aveți șansa de a obține informații despre piața forței de muncă, legislația muncii și de a primi sfaturi utile, inclusiv la redactarea unui CV de succes. Profitați de acest eveniment, pentru a discuta direct cu angajatorii și a negocia job-ul mult râvnit.

Pentru vizitatori vor fi amplasate posturile de auto-informare electronică, care oferă acces rapid la informaţiile privind locurile de muncă vacante şi condițiile de ocupare a acestora.

De asemenea, în această perioadă va deschis și târgul virtual, disponibil pe platforma www.e-angajare.md.

Evenimentul va avea loc la CIE „Moldexpo”, Pavilionul Central, str. Ghioceilor, nr. 1, Chișinău.

Mai multe detalii aflați pe www.anofm.md sau la numerele de telefon al CEGHID: 022 92 92 29, 022 92 92 15

 

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .