Tekwill Academy – un program-pilot pentru viitorii specialiști TIC

În cadrul proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova”, susținut de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) a fost lansat un program-pilot pentru viitorii specialiști TIC – Tekwill Academy.

Este o inițiativă educațională care oferă cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, ghidate de profesioniști din domeniul TIC.

Primele cursuri ale programului-pilot au fost organizate în parteneriat cu companiile AMDARIS și PENTALOG – primele care au reacționat la oportunitatea oferită de Tekwill Academy, și anume: de a dezvolta competențele viitorilor specialiști TIC la nivelul solicitat de industrie.

Spaţiul dedicat Tekwill este pus la dispoziţie de Universitatea Tehnică a Moldovei, ca parte a angajamentului Guvernului faţă de acest proiect şi are o suprafaţă de 3400 m.p.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .