LEXIS: cursuri de limbi străine

Nu ai reușit până acum  să înveți o limbă străină?

Rezervă-ți acum un loc în grupele din ianuarie 2017!

Centrul de Limbi Străine „LEXIS” din cadrul UTM organizează cursuri de limbi străine (engleza, germana, franceza, româna/alolingvi) adresate persoanelor (copii, adolescenți, maturi) care doresc să folosească limbile străine în diferite situații: la școală, la serviciu, mobilitate universitară, călătorii, socializare, corespondență etc.

Se oferă o predare eficientă cu un număr maxim de 10 persoane în grupă. La dispoziția cursanților sunt puse tehnologii moderne de predare pentru rezultate cât mai bune.

Datorită profesionalismului echipei de traineri şi modului inovativ de predare, atât pe parcursul cursurilor de limbi străine, organizate în variantă club (8-10 persoane), precum și în cadrul cursurilor de limbi străine pentru companii.

Pentru detalii sau înscrieri la cursuri contactați-ne la: +(373) 22-509-963 sau scrieți-ne pe: catedra@lm.utm.md, limbimoderne@mail.ru

Vă așteptăm pe adresa: UTM, str. Studenților 9/9,  bl. 5 – 509, 509/1.

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .