BURSE în universitățile din Europa

Peste 590 de studenți și profesori din R. Moldova vor primi burse oferite de Uniunea Europeană pentru a studia în Europa până la finele lunii iulie 2018.

Cele mai multe burse vor fi oferite la instituțiile din România – 195, urmate de cele din Spania – 116, Franța – 45, Germania – 31, Grecia – 22, Italia – 21 etc.

Pentru a merge la studii în Europa este necesar să urmezi pașii prevăzuți pe www.erasmusplus.md și să înveți sau să predai în zecile de instituții de învățământ din R. Moldova, indicate acolo.

Anual, UE alocă circa 20 de milioane de euro pentru studenții și profesorii din țările Parteneriatului Estic: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, R. Moldova și Ucraina.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .