Soluții IT&C de la AVITEH CO

În perioada 5-6 ianuarie 2017, rectorul Universității Tehnice a Moldovei, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN, însoțit de șeful Direcției TIC a UTM, Dinu ȚURCANU, participă la o impresionantă prezentare de soluții moderne de IT&C dedicate învățământului universitar.

Evenimentul este organizat și găzduit de către Compania AVITECH CO – unul dintre cei mai importanţi integratori din România de soluţii şi sisteme pentru domeniile securitate, siguranţă, instalaţii electrice, automatizări, audio-video, videoconferinţă, IT & C, soluţii ce au la bază echipamente şi servicii de cea mai bună calitate.

Soluţiile IT & C oferite de AVITECH includ infrastructură comunicaţii, soluţii de stocare şi periferice, securitate date, aplicaţii software şi soluţii de identificare şi colectare automată a datelor.

AVITECH CO are unsprezece centre regionale de suport tehnic în Braşov, București, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Ploiești, Timişoara, precum şi în Chişinău.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .