Olimpiada de mecanică teoretică

În data de 7 decembrie 2016, în incinta blocului de studii nr.9 al Facultății de Urbanism și Arhitectură a fost organizată Olimpiada de mecanică teoretică.

La această Olimpiadă au participat studenții de la Facultatea Urbanism și Arhitectură, Facultatea Inginerie Mecanică, Industrială și Transporturi, Facultatea Energetică și Inginerie Electrică și elevii Colegiului de Construcții din Chișinău. În legătură cu aceasta aducem mulțumiri d-nei prof. Lilia Zestrea de la Colegiul de Construcții pentru colaborare.

Comitetul organizatoric: conf.univ., dr. Țopa Mihail, lector universitar Andronic Silvia, lector universitar Sanduleac Ionel.

Cu un mesaj de încurajare a venit și decanul Facultății Urbanism și Arhitectură, conf. univ., dr. Valeriu Lungu, care a felicitat toți participanții pentru implicare și dorința de a obține noi cunoștințe.

 

Rezultatele învingătorilor de la Universitatea Tehnică a Moldovei

Nume, Prenume Facultatea Specialitatea Locul
Sacalî Mihail FUA ISACGV – 152 I
Porombrica Andrei FIMIT ITTA – 151 II
Mirco Valeria FEIE IMC – 151 III
Popușoi Mihaela FUA U – 151 III

 

Rezultatele învingătorilor de la  Colegiul de Construcții din Chișinău

Nume, Prenume Grupa Locul
Gobjila Petru CC 15.09.2 I
Mutelica Nicolae CC 15.09.3 II
Amoașii Mihail CC 15.09.2 III
Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .