FEIE: conferința anuală a profesorilor și studenților

Pe 9 decembrie 2016 în cadrul Facultății de Energetică și Inginerie Electrică a avut loc Conferința tehnico-științifică a colaboratorilor, studenților, masteranzilor și doctoranzilor UTM.

În cadrul secției Termoenergetică și Management în Energetică au fost prezentate 13 lucrări elaborate de studenții, masteranzii și doctoranzii care își fac studiile în cadrul departamentului TME. În activitatea de elaborare a lucrărilor prezentate studenții au fost îndrumați de prof. V. ARION, conf. univ. A. GUȚU, lect. sup. C. CHELMENCIUC, lect. univ. D. BRAGA și lect.univ. C. GUȚU-CHETRUȘCA.

Departamentul TME exprimă sincere mulțumiri studenților Irina IURCIUC, Cristina VAȘCIUC, Olga ISAC, Cristian VOLONTIR, Tudor PORUBIN, Andrei CIOBANU, Victor CIOBANU, Daniel GUȚU, Sandu GHERMAN, Cristian GRIGORAȘENCO, masteranzilor Oleg LOMOV și Manole BALAN și doctorandului Călin NEGURĂ pentru prezentarea unor lucrări interesante și valoroase în cadrul acestui important eveniment tehnico-științific, dorindu-le succese mari în continuare!

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .