„Sprijin pentru asociațiile studențești”

Au fost publicate rezultatele selecției în cadrul Apelului „Sprijin pentru asociațiile studențești” lansat de către Biroul Europa Centrală și Orientală al AUF.

Proiectul „Spre un viitor mai bun prin intermediul Francofoniei” depus de către Asociația studenților francofoni din Moldova, din care fac parte și studenți ai Universității Tehnice a Moldovei, a fost reținut spre finanțare.

Mai multe detalii pe: https://www.auf.org/bureau/bureau-europe-centrale-et-orientale/actualites-regionales/appui-aux-associations-detudiants-resultats-de-la-/

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .