Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

De Ziua Internațională a Studenților

ziua-internationala-a-studentilor_r

Dragi studenți!

În fiecare an, la 17 noiembrie, întrea­ga lume marchează Ziua Internaţională a Studenţilor.

Această zi are o semnificaţie deosebită. E ziua în care lumea a realizat că vocea studenţilor este im­portantă pentru societate.

Studenția este VEDEtot, SIMTEtot, AUDEtot. Bucuraţi-vă din plin de această frumoasă perioadă a vieții! Perseverați în realizarea aspiraţiilor şi scopurilor propuse şi valorificaţi la maxim potenţialul cu care sunteţi înzestraţi.

E sărbătoarea voastră și cel mai mare dar pe care putem să vi-l oferim este Viitorul. Acesta vă aparţine şi aveţi ma­rea şansă să-l consolidaţi şi să-l stăpâniţi.  Încercaţi să răsturnaţi şi munţii pentru a aduce o schimbare pozitivă în societatea în care trăim! Voi puteţi face din această ţară locul pe care îl visăm!

utm_ziua-int-a-studentilor

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI