15 noiembrie – Ziua Facultății Urbanism și Arhitectură

Vin cu un sentiment de profund respect și sincere felicitări cu ocazia Zilei Facultății Urbanism și Arhitectură, marcând bogata și fructuoasa activitate științifică, didactică, umană în opera de creație a tinerilor ingineri și arhitecți.

Este o ocazie fericită pentru familia de profesori, colegi, discipoli de a analiza, aprecia și a ne bucura de activitatea acestor personalități din lumea ingineriei.

Dragi profesori și studenți ai FUA! Vă îndemn să cuceriți viitorul, să fiți plini de abnegație și mereu în căutare, să reușiți în realizarea scopurilor fie prin învățătură, fie prin muncă, și să nu uitați nicicând pasul ce a dus la formarea personalității fiecăruia dintre dumneavoastră.

Va doresc multe și importante realizări, împliniri profesionale și personale!

 conf. univ., dr. Valeriu LUNGU

decan, Facultatea Urbanism și Arhitectură, 

Universitatea Tehnică a Moldovei

15-noiembrie-ziua-facultatii-urbanism-si-arhitectura
Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .