Halloween-2016 la UTM

În acest weekend am fost martori la cele mai „înfricoșătoare” petreceri de Halloween, studenții noștri fiind primii care au dat startul, vineri seară, acestei sărbători cu atmosferă de… groază.

Inițiativa a venit din partea Senatului Studenţesc și Comitetului Sindical Studențesc. Centrul de Excelenţă și Accelerare în Design și Tehnologii „ZIPhouse”, în rol de gazdă, a creat o atmosferă de mister, cu decorațiuni fantastice, costume haioase, muzică și filme de groază și …multe alte surprize.

Organizatorii țin să le mulțumească pentru suportul oferit celor de la Rumenel pentru cei mai gustoși covrigi, dar și celor de la Mișc Lumea – pentru Bean Bag-urile comode, care au adus nuanțele necesare de pământesc în această petrecere cu multă socializare și surprize fioroase.

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .