FCGC: evaluarea bunurilor imobile în UE

Expertul Băncii Mondiale, Richard GROVER, profesor la Universitatea Oxford BROOKES din Marea Britanie, a enunţat unele probleme cu care se confruntă beneficiarii şi prestatorii serviciilor de evaluare a bunurilor imobile din Uniunea Europeană şi a propus unele soluţii aplicabile pe piaţa respectivă din RM.

Reprezentantul britanic al BM a reflectat pe marginea acestui subiect în cadrul seminarului didactico-ştiinţific ,,Activitatea de evaluare a bunurilor imobile în Europa: probleme actuale, perspective, tendințe”, organizat pe 17 octombrie a.c. de Catedra evaluarea și managementul imobilului, Facultatea Cadastru, Geodezie şi Construcţii (FCGC), UTM.

La seminar au participat studenți, masteranzi, doctoranzi, practicieni în domeniul evaluării bunurilor imobile.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .