E ziua ta, iubite Profesor!

Dragii și scumpii noștri profesori!

E toamnă-n gând şi-n calendar… După sărbătoarea de 1 septembrie, când ne-am adunat în aule pentru a pune în valoare, din nou, dragostea pentru știința de carte, vântul adie uşor, aducând o minunată și specială sărbătoare – Ziua Profesorului.

E ziua când rupem o crenguţă de busuioc din grădina veşniciei şi o aplecăm la locul aşteptărilor, o scăldăm la lumina soarelui, o înălţăm spre azurul cerului ca VOI în această zi să fiţi luminaţi de zâmbetele şi respectul discipolilor, pe care îi educaţi, îi formați.

În acest mijloc cald de toamnă, când Vă sărbătorim, tinereţea vine la izvorul maturităţii, vine să se afirme prin muncă şi inspiraţie, vine în faţa mesagerului eternităţii spirituale, care sunteți dumneavoastră, iubiții noștri dascăli, cei care ne dăruiți prin sine preţioasa dragoste de carte.

Dragii și iubiții noștri dascăli! Vă dorim (și vă rugăm) să păstrați câte un zâmbet pentru orice neprevăzută întâmplare, câte-o privire senină pentru a noastră uitare și câte-un răspuns înțelept la fiece întrebare. Mult succes în continuare!

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .