De Ziua Arhitectului

Stimați arhitecți, dragi colegi, viitori specialiști ai domeniului Arhitectură!

Cu prilejul frumoasei sărbători Ziua Arhitectului mă simt onorată în aceste clipe sa fiu alături de Dvs. ca să vă transmit sincere felicitări și urări de bine din partea colectivului de profesori de la disciplinele Desen-Pictură și Sculptură.

Activitatea profesională și aportul fiecărui arhitect ne fac viața mai frumoasă, mai profundă și plină de sentimente. Prin muncă și profesionalism, depuneți, zi de zi, mult efort pentru promovarea valorilor culturale și dezvoltarea viitorilor arhitecți.

Vă urez prosperitate, mult curaj, voință, spirit creator, succese remarcabile în munca Dumneavoastră nobilă!

Cu ocazia acestei sărbători, astăzi, 3 octombrie, la ora 11.00,  în sala de expoziții a blocului 9, va avea loc deschiderea expoziției cu lucrări din creația profesorilor de la catedra ,,Arhitectura’’. Sunt așteptați toți iubitorii de frumos!

Cu respect,

Mariana Hadji-Bandalac,

lector superior, Catedra Arhitectura

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .