Invitație la Târgul locurilor de muncă

Studenții, masteranzii, absolvenții UTM, aflați în căutarea unui loc de muncă, sunt așteptați la Târgul locurilor de muncă, organizat de Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă din mun. Chişinău.

Evenimentul se va desfășura miercuri, 28 septembrie 2016, între orele 10.00-14.00, str. Mitropolit Varlaam, 90 (vizavi de Teatrul „Cehov”).

În cadrul Târgului veți beneficia de:

  • Posibilităţi de negociere directă cu angajatorii.
  • Informaţii privind locurile de muncă vacante în cadrul companiilor din municipiul Chişinău.
  • Informaţii despre cursuri de formare profesională.

Informaţii suplimentare: (022) 929-229, (022) 929-215, Centrul universitar CEGHID, UTM – Universitatea Tehnica a Moldovei.

targul-locurilor-de-munca
Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .