Orizont 2020 pentru cadrele didactice și cercetători

Comisia Europeană vine în ajutorul cadrelor didactice și cercetătorilor care doresc să elaboreze propuneri de proiecte în diverse domenii cu aplicarea TIC în cadrul programului Orizont 2020.

Informația despre apelurile privind activitățile legate de TIC în Orizont 2020 (inclusiv cele interdisciplinare) pentru primăvara a. 2017 o puteți găsi în Ghidul TIC, elaborat de Comisia Europeană, la acest link: ec.europa.eu/programmes/horizon2020/sites/horizon2020/files/Guide to ICT-related activities in WP2016-17 A4 v8.pdf

Pentru informații suplimentare cu privire la alte detalii și consultații despre apelurile H2020 contactați:

Svetlana MIHALACHI, ICT, FET NCP Moldova

Str. Stefan cel Mare 1, Chişinău, Republic of Moldova

Off 515, Tel: 022-27-20-42;

Email: svetlana.mihalachi@h2020.md

Etichete: Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .