Fashion Student Day la ZipHouse

Colecții vestimentare care vor avea un cuvânt de spus în lumea modei, dar și modele care au prezentat ținute pe post de autori, ele însele creându-le, au trezit din nou la viață podiumul Centrului de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii din cadrul UTM – ZipHouse.

După o vară fierbinte, în care au alternat odihna cu practica, studenții din anii 2, 3 și 4, specialitatea „Design vestimentar industrial”, FIU, și-au prezentat cu mare fast creațiile, transformând susţinerea practicii de vară într-un eveniment de zile mari.

Publicul a putut savura ținute cu diferite tematici: în stil clasic sau hippie, cu broderii tradiţionale sau destul de provocatoare şi curajoase, toate evidențiindu-se clar prin eleganță, rafinament, stil, gust, senzualitate. Rezultatele muncii de-o vară a tinerilor designeri au fost apreciate pe măsură, dovadă fiind sala arhiplină și notele mari date de profesori.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .