Aviz

Universitatea Tehnică a Moldovei anunță concurs privind angajarea în serviciu a unui specialist în domeniul fizicii și astronomiei, responsabil pentru desfășurarea activităților astronomice în cadrul Observatorului Centrului Național de Tehnologii Spațiale al UTM. Observatorul include un Planetariu modern și Telescop tip Celestron C14 Edge HD acționat de o montură modernă CGE PRO pentru urmărirea și vizionarea a peste 45 de mii de corpuri cerești, utilizând Tehnologiile Informaționale moderne.

Cerințe către competitorii la concurs:

  • Studii în domeniul fizicii/astronomiei;
  • Cunoștințe în operarea sistemelor informaționale moderne;
  • Competențe psiho-pedagogice (opțional pot fi audiate la UTM timp de 6 săptămîni).

Informații suplimentare:

Tel. 022-50-99-86 (Centrul Național de Tehnologii Spațiale al UTM);

Tel. 022-23-54-57 (Serviciul Resurse Umane al  UTM)

e-mail: cnts@mail.utm.md

e-mail: iraida.talmaci@adm.utm.md

Persoanele cointeresate pot expedia CV-ul la adresa electronică: iraida.talmaci@adm.utm.md sau depune personal sau prin poștă la adresa: mun. Chișinău, bd Ștefan cel Mare nr. 168, bir. 109.

Vor fi contactate doar persoanele selectate.

Data – limită: 20 septembrie 2016

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .