BEST-Chișinău recrutează

Ești student, dornic să te dezvolți multilateral și să-ți extinzi cercul de prieteni? Aplică în cea mai energică echipă studențească – Grupul Local BEST-Chișinău.

Aici îți vei putea cultiva abilități de comunicare, de lucru în echipă și managementul timpului, îți vei face mulți prieteni, vei putea călători în țări europene și îți vei crea un background potrivit pentru un CV atractiv și o angajare avantajoasă în viitor.

Ai putea beneficia de aceste avantaje aplicând până pe 18 septembrie 2016 aici. Mai multe detalii despre recrutări poți afla pe pagina BEST Chișinău.

Grupul Local BEST Chișinău (Board of European Students of Technology) este o organizație studențească de nivel european, prezentă în 95 universități tehnice din toată Europa, inclusiv în cadrul Universității Tehnice a Moldovei, unde activează din anul 2007 și are drept misiune dezvoltarea studenților.

cover-recrutari-toamna-2016
poza_recrutari_toamna2016-1024x576
2

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .