Lecție deschisă predată de specialiștii de la Termoelectrica SA

Termoelectrica S.A. susţine noile talente şi este mereu deschisă să contribuie la formarea noilor generaţii de specialişti în domeniu.

Pentru a demonstra prin exemple reale frumuseţea profesiei, dar şi dedicaţia de care este nevoie, echipa întreprinderii a desfăşurat o oră deschisă cu studenţii anului I ai Facultății de Energetică și Inginerie Electrică din cadrul Universității Tehnice a Moldovei.

Studenţii au putut  lua cunoştinţă de specificul specialității alese direct de la specialiştii întreprinderii. Viitorii ingineri au fost informaţi despre principiile de activitate la Termoelectrica S.A., oportunitățile de angajare, de colaborare în vederea desfășurării cercetărilor  ştiinţifice în domeniu, întreprinderea fiind unul din cei mai importanţi angajatori în termoenergetică și management în energetică din Republica Moldova.

1_specialiștii de la Termoelectrica la UTM
2_specialiștii de la Termoelectrica la UTM
3_specialiștii de la Termoelectrica la UTM
4_specialiștii de la Termoelectrica la UTM
5_specialiștii de la Termoelectrica la UTM
6_specialiștii de la Termoelectrica la UTM
Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .