Mesaj de 1 septembrie

Dragi studenți!

Astăzi, de 1 septembrie, revenim în atenția dvs. cu un vechi subiect: studiile, cea mai importantă investiție pentru viață. Împletite cu muncă asiduă, perseverență, curiozitate și inspirație, acestea neapărat vă vor oferi cheia succesului. Stăruiți asupra subiectelor pe care le înțelegeți mai greu și neapărat o să ajungeți să vă bucurați de victorie. Insistați acolo unde terenul vi se pare de nestrăbătut și o să descoperiți lucruri care o să vă instige să mergeți mai departe.

 

Dragi profesori!

Sunteți cei care descoperiți personalități în fiecare dintre noi, pe care apoi le plămădiți, dezvoltați și susțineți. În mâinile dvs. aluatul crud prinde conturul unei pâini rumene și puhave – azima unui viitor decent și prosper. Curajul pe care ni-l insuflați la orice început de drum și toată susținerea pe care ne-o oferiți pe parcurs sunt dovada că laurii succesului pe care îl atingem vă aparțin deopotrivă și dumneavoastră.

 

Dragi părinți!

Aveți planuri mari pentru copiii dumneavoastră și, bineînțeles, doriți o viață mai bună pentru ei. Cartea, școala, educația – sunt cei mai siguri piloni ai prosperității.  Dar școala, de una singură, nu va reuși să-i pregătească pentru un viitor prosper. Atenția și sprijinul familiei sunt absolut necesare. Împreună – vom reuși!

 

Stamp - Copy
Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .