Studii de Master și de Doctorat în Japonia

Universitatea din Tokyo invită studenți internaționali la studii de Master și de Doctorat la specialitățile Managementul ingineriei nucleare și Sisteme inovaționale.

Programul de Master este prevăzut pentru o perioadă de 2 ani, iar cel de Doctorat – de 3 ani. Candidații acceptați vor fi înmatriculați în următorul semestru de iarnă, care va demara în septembrie 2017. Limba de instruire – engleza. Studenții cu rezultatele academice deosebite vor beneficia de burse de studii din partea Universității sau a altor instituții din Japonia.

Aplicarea online va fi disponibilă din 15 septembrie 2016.

Pentru mai multe detalii adresați-vă la Serviciul Cooperări Internaționale al UTM, (bd. Ștefan cel Mare, 168, tel. 022 232 252) sau accesați aici.

studies in University of Tokyo
Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .