Dragii noștri viitori studenți!

Universitatea Tehnică a Moldovei invită toți candidații în studenți care au participat la turul I (întâi) de Admitere să depună actele în original la Comisia de Admitere a UTM până pe data de 5 august 2016, ora 17.00.

Candidații care au promovat concursul intermediar vor fi înmatriculați la una din specialitățile pentru care au optat în cererea de admitere. Iar pe cei care nu s-au regăsit în listele preliminare ale admiterii îi asigurăm că, împreună, vom găsi o soluție ca să obțină statutul de student al UTM.

Candidații care nu au reușit să depună actele în turul I, au posibilitatea să o facă în turul II, în  perioada 6-11 august 2016.

Pentru mai multe informații, contactați Comisia de Admitere a UTM:

Tel: 022 23-51-85,

E-mail: admiterea@adm.utm.md

AAA_1397
Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .