Ziua Solidară – Gas Natural Fenosa în Moldova

Asociaţia Ziua Solidară din cadrul grupului Gas Natural Fenosa anunţă despre continuarea proiectului de acordare a burselor „Ziua Solidară – Gas Natural Fenosa în Moldova” (ediţia a II-a, 2016).

Proiectul este destinat absolvenţilor de liceu/colegiu cu scopul de a recunoaște realizările academice ale tinerilor cu resurse financiare reduse care aspiră la studii superioare.

Condițiile și criteriile de selectare sunt descrise în anunțul plasat pe pagina web http://www.gasnaturalfenosa.md/page/despre-proiect-1

Proiectul Ziua Solidară a fost lansat în anul 2015 și în prezent 14 tineri de la diferite universități din țara noastră pot să-și realizeze visul de a obține o profesie. Mai multe detalii puteți găsi aici.

gas
Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .