UTM a lansat prima promoție de designeri decorativi

Astăzi, în atmosfera fashion a Centrului de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii ZIPhouse, studenții primei promoții a specialității „Arte decorative” și-au prezentat proiectele de licență.

Fie că au fost inspirate din tradițiile populare sau întruchipează stilul modern, nonconformist, elementele de decor prezentate s-au evidențiat prin stil, rafinament , eleganță. Printre lucrări se regăsesc fotolii, farfurii decorative, tablouri, piese de mobilier. Efortul autorilor a fost apreciat pe măsură – toate lucrările au luat nota „10”.

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .