KPMG România recrutează stagiari francofoni

KPMG România recrutează 5-10 stagiari vorbitori de limba franceză pentru stagii de 6 luni în audit, în București, România.


KPMG oferă transport, asigurare + remunerație de 500 euro brut / (360 euro net) ;
Candidații trebuie să fie cetățeni ai Uniunii Europene sau moldoveni, cu studii (licență + master) în economie: contabilitate, management și finanțe, control de gestiune, audit sau legate de domeniu.
Durata: 6 luni, octombrie 2016 – martie 2017
Pentru a răspunde la anunț, candidații trebuie să trimită înainte de 15 iulie o scrisoare de motivație și CV-ul prin e-mail la si , menționând în subiect “stage audit francophone KPMG”.
https://www.auf.org/bureau/bureau-europe-centrale-et-orientale/appels-offre-regionales/kpmg-roumanie-recrute-des-stagiaires-francophones-/

KPMG există în România și Moldova încă de la începutul anilor ’90 și a cunoscut o creștere remarcabilă, ajungând în prezent peste de 800 de angajati care lucrează în domeniul auditului și al consultantei, repartizați în 6 birouri: București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara și Chișinău. KPMG promovează o cultură a performanței care recunoaște potențialul, stimulează talentul și recompensa realizările. KPMG este locul ideal pentru a construi o carieră.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .