Excursie la mănăstirea Saharna

A devenit deja o frumoasă tradiţie de a organiza excursii pentru copiii colaboratorilor cu ocazia Zilei mondiale a copilului, marcată pe 1 iunie. În anul curent, pe motivul condiţiilor meteorologice nefavorabile (ploi abundente), excursia a avut loc pe 8 iunie. A fost o zi cu un timp minunat, fapt constatat de către toţi copiii.

Grupul de copiii şi câţiva părinţi (în total – 49 de persoane) au vizitat mănăstirea Sfânta Treime, cascadele şi Talpa Maicii Domnului. De pe cel mai înalt punct, care este numit Talpa Maicii Domnului,  au avut ocazia să privească atât albia şerpuitoare a râului Nistru, cât şi pădurea, în mijlocul căreia este amplasată mănăstirea. Excursia a finalizat cu un mic prânz şi jocuri sportive în poiana din preajma satului Ţahnăuţi.

IMG_5660

IMG_5696

Etichete: Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .