Hotărârile Senatului din 31 mai 2016

  1. Cu privire la aprobarea planului de învățământ pentru programul de studii ”Securitatea Informației in Sisteme și Rețele de Comunicații’ studii superioare de master, ciclul II”
  2. Cu privire la modificarea planurilor de învățământ pentru programele de studii „Mentenanța și Managementul Rețelelor de Telecomunicații” și „Sisteme și Comunicații Electronice”, studii  superioare de master, ciclul II
Etichete: Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .