Bursele Guvernului Japonez – 2017 pentru studenţii UTM

Ambasada Japoniei la Chişinău, anunţă concursul privind Bursele Guvernului Japonez pentru anul 2017 disponibile pentru studenții şi absolvenţii Universităţii Tehnice a Moldovei.

Detalii privind condiţiile de aplicare le gasiti pe pagina de internet a ambasadei:

http://www.ua.emb-japan.go.jp/eng/culture/rsus/2017.html

Termenul limită de aplicare: 7 iunie 2016

Study in Japan

Pentru mai multe informații, detalii și noutăți cu privire la posibilitățile de a lua parte la activitățile de internaționalizare ale Universității Tehnice a Moldovei, vizitați pagina de Facebook a Departamentului Cooperări Internaționale/ For more information, details and news about the possibilities of taking part in the internationalization activities of the Technical University of Moldova, visit us on the Facebook page of the Department of International Cooperation.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .