Workshopul „Aplicarea tehnologiilor Companiei National Instruments LabVIEW în procesul de studii”

Pe 13 mai 2016, la ora 14.00, Catedra calculatoare a UTM invită toți doritorii la Workshopul „Aplicarea tehnologiilor Companiei National Instruments LabVIEW în procesul de studii”. Evenimentul se va desfășura în blocul de studii nr. 3 al UTM, aula 3-214, str. Studenților 7.

În cadrul Workshoplui studenţii vor afla ce este o platformă și un mediu de dezvoltare pentru limbajul de programare vizuală și cum pot fi utilizate aceste tehnologii în activitatea didactică pentru a organiza o lecție/prelegere mai interesantă şi mai atractivă.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .