Târgul locurilor de muncă şi stagii la UTM – 3 iunie 2016

Studenţii şi  absolvenţii  UTM şi ai Colegiului Tehnic sunt  aşteptaţi  de către Companiile angajatoare  în Blocurile de studii  nr. 3, 5 şi 6 – str. Studenţilor  9,  unde se vor propune numeroase  locuri vacante  pentru  stagiile  de practică şi angajare după absolvire.

În program:

9.30 – 10.00 – Deschiderea  oficială a Târgului (blocul de studii nr. 5, aula 5-1)

10.00 – 12.30 – Negocierile studenţilor şi absolvenţilor  cu întreprinderile privind desfășurarea stagiilor de practică sau angajarea în câmpul muncii.

  • Este binevenită prezentarea la Târg cu CV-ul completat în prealabil.  Modele de CV şi tehnici de comunicare cu angajatorii puteţi găsi la Catedră/ Departament sau pe adresa www.cariera.utm.md
  • La Târg sunt invitați şi absolvenţii  UTM / Colegiului Tehnic ai anilor precedenţi, persoane, care sunt în căutarea unui loc mai potrivit de muncă.
  • Pentru informaţii suplimentare contactaţi : 022 92 92 15;  022 92 92 29

Stimaţi studenţi  şi absolvenţi !

Nu rataţi şansa pentru a începe cu succes  cariera profesională!

Organizatori: Centrul CEGHID UTM, decanatele, departamentele/catedrele 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .