Concretizare la anunţul privind organizarea negocierilor directe

referitor la darea în locaţiune a suprafeţelor pentru instalarea automatelor de vînzare de cafea şi de băuturi calde şi a automatelor de băuturi reci şi snack.

În legătură cu suprapunerea unor activităţi în cadrul Universităţii Tehnice a Moldovei, Vă aducem la cunoştinţă informaţia referitor la prelungirea datei – limită de depunere a ofertelor: 22.04.2016, ora 16:00, la sediul Universităţii Tehnice a Moldovei, mun. Chişinău, bd, Ştefan cel Mare nr. 168. Persoana de contact: dna Natalia Chistrugă. tel. 022235412

Etichete: Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .