Granturi ale Ambasadei SUA în RM

Ambasada SUA în Moldova anunță următoarea rundă a Programului de granturi mici pentru absolvenți, finanţate de Centrul American de Resurse. Programul este conceput pentru a susţine absolvenții  în diseminarea şi implementarea celor mai bune practici acumulate în cadrul programelor de schimb în SUA.

The U.S. Embassy in Moldova announced the next round of the Alumni Small Grants Program. The Program is designed to support alumni in sharing the experience they gained through their exchange programs and implementing best practices they learned in the U.S.

The purpose of this program is:

  • to further the professional development of alumni and their colleagues;
  • to implement and disseminate the concepts learned during exchange programs;
  • to provide alumni with networking opportunities.

The maximum amount available for each Alumni Grant is $5,000.

Applications must be submitted by April 15, 2016 via e-mail to speakersmoldova@state.gov.

Successful applicants will be notified by the end of May.

More details can be found at

http://moldova.usembassy.gov/alumni-programs.html

http://moldova.usembassy.gov/alumni-small-grants.html

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .