MoodleMoot Moldova 2016

În perioada 4-8 aprilie 2016 Compania eLearning & Software SRL din Arad – partener Moodle din România, în colaborare cu Universitatea Tehnică a Moldovei organizează ediţia a IV-a a MoodleMoot Moldova 2016, la care îşi vor da întâlnire utilizatorii platformei Moodle din Moldova.

Evenimentul se va desfăşura în blocul de studii nr. 2 al UTM din str. 31 August 1989, 78 şi va avea ca obiectiv principal schimbul şi diseminarea de bune practici (tehnică, didactică, pedagogică) între utilizatorii platformei de e-Learning Moodle.

La eveniment şi-au anunţat participarea profesori din România şi Republica Moldova (UTM, ASEM, UCCM, Universitatea de Stat „A. Russo” din Bălți, Universitatea de Stat „B. P. Haşdeu” din Cahul, Universitatea de Stat din Comrat etc.).

Prin acest eveniment se doreşte promovarea tehnologiilor societăţii informaționale, proiectelor de cercetare, utilizarea soluțiilor de e-Learning și management educaţional modern.

Detalii le găsiţi aici 

Etichete: Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .