Mobilitate studenți la UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALENCIA, Spania

În cadrul programului UPV ERASMUS + PROGRAM- INFORMATION/FACT SHEET 2015/2016 și Proiectului Erasmus+ KA 107 se anunță burse de mobilitate pentru studenți, Licenta si Doctorat, în cadrul UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALENCIA, Spania.

Pentru mai multe detalii consultați pagina web (http://erasmusplus107.upv.es/#home), fișierul atașat sau contactați persoana responsabilă: Dinu ȚURCANU, l.sup.univ., Facultatea Inginerie și Management în Electronică și Telecomunicații, dinu.tsurcanu@gmail.com

Termen limită: 31 martie 2016

Etichete: , Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .