A demarat ediția a VI-ea a Concursului Studenţesc Internaţional „Ingineria sistemelor microelectronice Sergiu RĂDĂUȚANU”

Aplică și participă la Concursul Studențesc Internațional „Ingineria Sistemelor Microelectronice – Sergiu Rădăuțanu”, ediția a VI-a, dedicat împlinirii a 90 de ani de la nașterea acad. Sergiu Rădăuțanu

La concurs pot fi prezentate aplicații din următoarele domenii:

  • electronică,
  • circuite programabile,
  • dispozitive semiconductoare,
  • sisteme și aplicații cu microcontrolere,
  • dispozitive biomedicale.

Componenţa echipelor: 1-3 studenți.

Desfăşurarea concursului: 12-13 mai 2016.

Doritorii se pot înscrie până în data de 7 mai 2016, la Catedra microelectronica și inginerie biomedicală (str. Studenților 9/7, corpul de studii nr. 3, bir. 3-419)

sau prin e-mail: microelectronica@mail.utm.md

Detalii: tel.: +373 22 50 99 10, +373 79 46 03 38

e-mail: sontea@mail.utm.md, railean@mail.utm.md, www.me.utm.md

Organizator: UTM – Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică, Catedra microelectronica și ingineria biomedicală

suport concurs radautanu

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .