UTM anunţă Concursul „Tânărul creator”

UTM anunţă Concursul „Tânărul creator”  pentru elevii şcolilor, liceelor şi colegiilor în domeniile „Creativitatea tehnică” şi „Creativitatea artistică: arhitectură, design, desen artistic, pictură, sculptură”. 

Depunerea lucrărilor: 15 februarie – 15 aprilie 2016.

La concurs pot să participe elevi ai claselor superioare (de regulă), individual sau în echipă, reprezentată printr-un delegat împuternicit. Colegiul, liceul, şcoala medie vor scrie o scrisoare de recomandare competitorului (competitorilor) pentru premiul solicitat.

Participanţii la concurs vor prezenta în perioada 15.02.2016-15.04.2016 la Comisia de Admitere a UTM:  o fotografie 3×4 cm a competitorului, scrisoarea de recomandare semnată de directorul instituţiei, lucrările în domeniile nominalizate (aparate, mecanisme, machete, scheme etc.) şi descrierea acestora, pe adresa: mun. Chişinău, bd. Ştefan cel Mare, 168, blocul nr. 1, bir. 111 (tel: 022-235-185).

Pe 22 aprilie 2016, finaliștii concursului își vor prezenta personal lucrările în cadrul Expoziției „Creația deschide Universul”, care se va deschide la UTM.

Învingătorii concursului vor beneficia de facilităţi la înmatriculare (conform prevederilor Regulamentului de admitere).

Etichete: Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .