UTM organizează masa rotundă „Aspecte privind dezvoltarea cooperării în domeniul energiei Republica Moldova – România”

Pe 18 februarie 2016 Facultatea Energetică şi Inginerie Electrică a Universităţii Tehnice a Moldovei în parteneriat cu Comitetul Naţional Român al Consiliului Mondial al Energiei organizează cu începere de la ora 10.00 masă rotundă „Aspecte privind dezvoltarea cooperării în domeniul energiei Republica Moldova – România”.

Evenimentul se va desfăşura în Sala Senatului (aula 1-215) din corpul de studii nr.1 al UTM, amplasat pe adresa: mun.Chişinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 168.

Agenda mesei rotunde

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .