Concurs pentru obţinerea Burselor Stipendium Hungaricum

Eötvös Loránd University anunţă concurs pentru obţinerea Bursei Stipendium Hungaricum a Guvernului Ungariei, pe anul 2016-2017.

La concurs pot participa studenții înmatriculați la studii de licență, master și doctorat.

Temenul limită de înscriere este data de 16 Martie 2016.

Criteriile de acordare a burselor nominalizate sunt stipulate în Regulamentul cu privire la modul de acordare a Bursei (disponibil online la www.tka.hu/docs/palyazatok/call_for_applications_2016_2017_final1512041519.pdf), precum și pe paginile de internet dedicate programului de burse (www.elte.hu/en/stipendium_hungaricum and www.stipendiumhungaricum.hu/).

hungaricum

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .