UTM – cea mai activă universitate pe Facebook

Site-ul www.topbrands.md, gestionat de Agenția Social Media, analizează clasamentul celor mai active pagini de Facebook, inclusiv ale universităților din Republica Moldova. În ratingul Topbrands, care include 29 de universități înregistrate pe site (http://www.topbrands.md/clasamentul-paginilor-de-facebook/educatie/universitati), Universitatea Tehnică a Moldovei se poziționează pe primul loc după numărul de fani, acesta fiind de 7787.

Topbrands este un instrument de monitorizare a paginilor de Facebook din Moldova și singurul centru de informații din RM pentru Sociale Media Marketing, oglindind activitățile de marketing și comunicare online desfășurate de diverse instituții; oferă știri, statistici, topuri exclusive; interacţionează cu peste 260.000 de conturi pe Facebook din Chişinău şi cu peste 340.000 de fani din R. Moldova.

toptop

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .