Burse de excelență pentru doi doctoranzi ai UTM

Printre cei 20 de doctoranzi din RM care în anul 2016 vor primi Burse de excelenţă ale Guvernului a câte 2500 de lei și alții 7 care vor beneficia de Burse nominale (pe domenii) a câte 2000 de lei sunt și doi doctoranzi ai Universității Tehnice a Moldovei.

Marina CIOBANU, doctorandă în anul III, specialitatea 134.01 – Fizică și Tehnologia Materialelor, va beneficia de Bursa de excelență a Guvernului RM, iar Silvia ANDRONIC, doctorandă în anul III, specialitatea 131.03 – Fizică statistică și cinetică, a obținut Bursa nominală „Sergiu Rădăuțanu”.

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .